Hotel Kamena Pamporovo | Стаи

Двойна стая

2 отделни легла, които могат да се събират като спалня, в част от стаите има разтегателен фотьойл, който може да се ползва за спане от 1 дете до 11,99 г. Стаите разполагат с кабелна телевизия, хладилник, комплект за приготвяне на чай /кафе, гардероб, самостоятелен санитарен възел - тоалетна и душ, wi-fi, мокет. Част от двойните стаи имат балкони.


Виж повече

113 лв - на вечер

Студио

преддверие, 1 помещение, 1 легло тип спалня и 1 единично легло, кът с мека мебел, който може да се ползва за спане от 2 деца до 11,99 г., или от 1 възрастен с едно дете до 11,99. Стаите разполагат с кабелна телевизия, хладилник, комплект за приготвяне на чай /кафе, гардероб, самостоятелен санитарен възел - тоалетна и душ, wi-fi, мокет.


Виж повече

260 лв - на вечер

Тройна стая

3 основни легла, като 2 от тях могат да се събират като спалня. Стаите разполагате с кабелна телевизия, хладилник, комплект за приготвяне на чай /кафе, гардероб, самостоятелен санитарен възел - тоалетна и душ, wi fi, мокет.


Виж повече

225 лв - на вечер

Фамилна стая

1 легло тип спалня и 1 единично легло с преградна стена, разтегателен диван, който може да се ползва за спане от 2 деца до 11,99 г., или от 1 възрастен, кабелна телевизия, хладилник, комплект за приготвяне на чай /кафе, гардероб, самостоятелен санитарен възел - тоалетна и душ кабина, wi fi, мокет. Баните са оборудвани с хидромасажни вани.Виж повече

170 лв - на вечер